CONFITUURBOEK 1, 2, 3 of…?

Boek 1

Er was eens Madam Confituur. Ik zeg wel: “er was”, want het is er nu niet meer. Totaal uitverkocht. Zelfs een mooie herdruk kon dit niet stoppen.
Nu, wacht even met de waterlanders want…

Confituurboek 1
Confituurboek: Een perfecte dag

Boek 2

In 2014 mocht ik mijn tweede boek boven het doopvont houden. Met Madam Confituur: een perfecte dag beleeft u samen met mij een dagje boordevol culinaire verrassingen: confituren, likeuren, limonades,… en dit steevast gecombineerd met ander lekkers.

Boek 3

Na confituurboek 1 en 2 had ik precies nog erg veel te vertellen. I confess, ik ben een babbel. Ik had nog zoveel informatie en nieuwe smaakjes in mijn hoofd dat een derde boek gewoonweg een must werd. In De Confituurbijbel laat ik u meeproeven van 130 confituur-, gelei-, marmelade- en chutneyrecepten.

Confituurboek: De Confituurbijbel

Hiervoor experimenteer ik met nieuwe spannende smaakcombinaties, groenteconfituren, suikerarme confituren en zelfs met nieuwe technieken om confituur te bereiden. Het resultaat is een p(l)akkend boek van formaat. (UITVERKOCHT)

En toen???

Is dit het einde van het boekenverhaal? No way, want in 2018 kwam er iets nieuws… Tromgeroffel: Confituur, jam, gelei en marmelade!

Zoals de titel van dit confituurboek al aangeeft, draait alles rond confituur, jam, gelei en marmelade. Al komt er her en der ook een potje chutney piepen.

Maar misschien is het wel leuk om de inhoudstafel op de site te plaatsen. Dan weet u meteen welke lekkere potjes u vanaf nu scoort!

U voelt het nu kriebelen?

Ik snap dat… Rep u snel naar de betere boekhandel, de grootwarenhuizen of doe een bol.com-meke, want daar slaat u uw slag.

U betaalt 15 euro voor maar liefst 160 bladzijden plakkend plezier.

Wilt u echter een exemplaar met mijn poot (lees handtekening) erin, dan kan dat uiteraard ook. Stuur een mailtje naar madam@madamconfituur.com en ik help u graag verder. Tot snel!

Confituurboek: Confituur, jam, gelei en marmelade

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.