SEXY SMOOTHIE MET BESSENCONFITUUR

In 2015 heb ik één keer in het zwembad gezeten. Ik herhaalde dit in 2016. En nu in 2017 heb ik me helemaal laten gaat… Ik plonste maarliefst DRIE keer in het water. Alstemblieft!

De reden van mijn plotse zwemlust is gewoonweg vijf kilo minder op de weegschaal.

Hoe heb ik dat gedaan? Ik ben dus helemaal geen fan van diëten en nog minder van dieetboeken. Maar madam Bekkari, die heeft me toch maar schoon overtuigd gekregen. Met alle gevolgen. En vooral haar smoothie met blauwe bessen viel bij mij in de smaak.

Ondertussen wissel ik haar smoothie graag af met mijn eigen versie mét –  hoe kan het ook anders – confituur. Ook goesting in een glaasje? Awel, hier komt het recept!

Smoothie

Wat haalt u in huis voor deze smoothie?

  • 100 g natuuryoghurt
  • 100 g blauwe bessen (als ze uit de diepvries komen, laat ze dan maar half ontdooien… de smoothie is dan veel frisser.)
  • 80 ml granaatappelsap
  • 3 eetlepels vierbessenconfituur of blauwe bessenconfituur (moet u wat scherper staan dan kan u gerust 1 eetlepel confituur + 1/3 banaan doen)

Aan de slag!

Doe alle ingrediënten in een maatbeker en mix alles fijn. Is de smoothie nog wat te dik naar uw goesting, dan mag u altijd wat granaatappelsap toevoegen.

Santé!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.