BOEKREVIEW: FEEST MET FEEST!

Wie mij kent, weet dat ik een hekel heb aan tierlantijntjes. Ik heb echt geen nood aan toeters en bellen in het leven! Zelfs niet bij een feest.  Communiefeestjes, babyborrels… het draait altijd rond food en nooit rond de glitter en glamour.

Toen ik een uitnodiging kreeg van Ine (Studio Lala) om haar nieuwe boek “Feest” te vieren, heb ik drie keer mijn wenkbrauwen opgetrokken. Me? Naar een “we kleden iets mooi aan“-festijn? Goh… U kent wellicht de uitdrukking van die olifant in de porseleinenwinkel. Voilà, het was een beetje van datte.

Maar vooroordelen zijn er om aan de kant te schuiven. Juust? Dus trok Bibi naar dit event.

Feest

De avond van de boeklancering versierde ik, samen met een bende bloggers, gebakjes. Ik geef het grif toe, die van mij was het schoonste… NOT.  Gelukkig kregen we het boek van Ine ook mee naar huis. En daar stond van alles in waar ik mij helemaal mee kon verzoenen. En mijn twee linkerhanden ook. 🙂

Ik heb trouwens mijn nieuwe tricks onmiddellijk gebruikt bij het communiefeest van zoonlief. Ik was duidelijk bekeerd.

Kruiden in een zwarte bloempot mét de benaming in krijtstift, zwarte en groene servietten mét een steeltje rozemarijn erbij… en last but not least gebruikte ik Ines leuke plan om onder de borden een boodschap te verstoppen. De kinderen vonden het super. Alleen moest ik wel dertig keer de borden terug op hun plaats zetten… Argh!

Ik ben er zeker van dat u dit thuis ook eens wilt uitproberen…

 

Hoe verstopt u leuke boodschappen onder de borden?

FEEST

All you need is love: een bord, zwart of bruin inpakpapier, een schaar en een krijtstift.

Hiernaast een voorbeeldje van Ine.

Met welke boodschappen ging ik aan de slag?

  • Ah, hier zit dus die zatte nonkel!
  • Die eet en dieet, klinkt hetzelfde… #vragenomproblemen
  • Hoe vol zou uw glas kunnen?
  • Attack… euh… er ligt een mes en vork op tafel
  • Wie is hier aan het smodderen?

Probeer het zeker zelf eens! En voor meer inspiratie verwijs ik u vol vertrouwen naar Ine en haar geweldige boek “Feest“!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.