REISVERSLAG: WEEKEND BLOG AWARDS 2013

Daar gingen we dan. Miss Mamalicious (oftewel Isabelle, oftewel miss-sushi (zie later)) en uw Madam vertrokken naar de Weekend Blog Awards.

Aangezien ik één brokske stress was, vond Isabelle het interessanter om dienst te doen als chauffeur. Achteraf goed bekeken, want ik denk dat ik elke weipaal van Limburg tot Brussel had meegesleurd op mijn rit.

Tijdens die rit groeide er hoop, en de gedachte van: stel dat ik dit effen win… Stel dit, stel dat.

Nu, eens daar aangekomen, te midden van mode en beauty bloggers, stak het kleine garnaal-gevoel al snel de kop op. Zeker als u weet dat mijn kleedje uit 2010 stamt en toen zelfs gekocht werd in een outlet. Frunnik, frunnik,…

weekend blog awards

Isabelle besliste al snel de stress aan te pakken met food. Ze deed dit vol overgave met een hele plateau sushi. Zo graatmager zijn en toch zoveel kunnen eten. Er zijn onrechtvaardigheden in de wereld.

En dan volgde de uitreiking zelf…

Tijdens le moment suprême, kon ik mezelf nog net onder controle houden totdat ze de drie laatste foodbloggers projecteerden op een scherm. Tussen die drie bloggers ging het dus. En, jawel, daar stond ook Madam Confituur bij…
Op dat moment ben ik achter Isabelle gaan staan, met mijn ogen toe. Mijn tikker sloeg drie keer over… Man man man, wat een spanning en sensatie. Ik ben uiteindelijk gaan lopen met een derde plaats. En daar ben ik dik tevreden mee.

weekend blog awards

Tijd voor wat ontspanning

De cocktails vloeiden vanaf dat moment rijkelijk… Goed dat ik BOB Isabelle bij me had. 🙂

Cocktails at the Weekend Blog Awards

En stillekesaan begon ik al te denken aan 2014. Ja, ja, u weet dat ik niet goed tegen mijn verlies kan.

Misschien werd het al eens tijd om een geduchte concurrent uit te schakelen… Baked Louie’s, you are toast….

weekend blog awards

Het was een gezellige avond: ik heb fijne mensen leren kennen, ons Isabelle heeft sushi binnen voor een heel jaar… en in 2014 hoop ik er opnieuw bij te zijn. Bedankt aan de organisatie van Weekend, en aan de stemmers en supporters onder u.

8 Reacties

 • Ann

  Beste madam C.

  Ook ik wil je graag feliciteren met je ‘lekkere’ initiatief 😉
  Je moet het maar doen, een overjaarse gedateerde ouderwetse huishoudelijke activiteit zo hip en eigentijds maken en dit op een leuke frisse humoristische manier
  Ik ben helemaal weg van je fruitige en bloemige combinaties en heb na jaren van ontkenning de confituurdraad weer opgenomen dankzij je originele recepten en ideetjes
  Mijn kleinkindjes zijn verzot op mijn kleurrijke potjes en stoten de choco als favoriete broodbeleg zelfs van zijn eerste plaats…stel je voor 😉
  Tot slot kan ik je nog meedelen dat we bij de geboorte van mijn 4 de kleindochtertje kleine confituurpotjes hebben uitgedeeld ipv suikerbonen tot groot jolijt van de ontvangers
  Ik stuur wel eens een foto op van de kleurrijke verzameling
  Doe vooral zo verder
  Groetjes
  Ann

 • monica

  Gefeliciteerd……kan je inmiddels alweer rustig ademhalen? 🙂 geniet maar van je behaalde plaats want je mag hier super trots op zijn ♥

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.