REISVERSLAG: THE MARMALADE AWARDS- DEEL 2

Roadtrip of boattrip, daar ging het om. Mister Choco en ik geraakte het maar niet eens. Hij, die al langer droomt van een nachtje op zee (hij heeft Titanic niet gezien, zeker?) en ik, die zweer bij de goede vertrouwde vroemvroem.

Maar zoals het in een goed huwelijk gaat, is het een beetje geven en nemen. Oftewel: naar Engeland met de boot (ik ga dus zooooo niet slapen), en van Engeland met de auto. Voor de geïnteresseerden onder jullie, aanschouw de reis (follow the blue line).

Bezoek aan Engeland

Tijdens ons tripje komt de schoonfamilie ons huis en kroost bewaken. Wat dus eigenlijk wil zeggen: ’t is hoog tijd voor die grote schoonmaak. Tiens, schoon-familie… schoon-maak…, zou dat toevallig zijn?

Bij deze excuseer ik me dus voor de komende drie dagen. Er zullen geen nieuwe receptjes verschijnen. In plaats daarvan neem ik de wapens op tegen vuil en stof. En gezien die hoeveelheid, zal ik ongetwijfeld toch een serieuze dut kunnen doen op de boot.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.