GEITENKAASPIZZAATJE MET OLIJVENCONFITUUR

Eet me, eet me, eet me… Argh!!!  Heeft u ook last van eten dat u probeert te verleiden?

Als ik bepaalde zaken (we zullen het hier eens op tafel gooien, se… chips en nootjes dus) meebreng van de winkel, word ik er echt door gestalkt.  Ik beken dat zo’n zakje dan binnen het kwartier op is. Straffer zelfs, nog voor de winkelkar terug op zijn plaats staat, zit mijn mond al vol.

En sinds ik dit geitenkaaspizzaatje met olijvenconfituur gemaakt heb, zit ik met eenzelfde probleem. Als ik nog maar geitenkaas zie liggen, staat de oven al voor te verwarmen. U mag dit recept dus proberen, maar u bent op voorhand gewaarschuwd…

Geitenkaaspizzaatje met olijvenconfituur

Wat haalt u in huis?

  • 1 rol pizzadeeg (steek er rondjes uit met een Leffe glas, +/- 9 cm diameter)

Per hapje:

Pizza-time!

Verwarm de oven voor op 210°C. Neem een rondje pizzadeeg. Smeer er de olijvenconfituur op.

Vervolgens mogen de appelblokjes aantreden en daarna de rozemarijn. Leg het schijfje geitenkaas erbovenop.

Leg de pizzaatjes op een bakplaat met bakpapier. Schuif ze in de oven en na 10 – 12 minuten mag u in uw pollekes wrijven van geluk…

Bent u ook zo’n fan van dit geitenkaaspizzaatje? Laat het me weten in een reactie hieronder. 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.