REISVERSLAG: BEZOEK AAN DE WROETER

Mijn site heeft kuren gehad. Veel kuren de afgelopen dagen. Er werden zelfs een aantal beelden ingeslikt. 🙁 Voor iedereen die er last van heeft gehad, u mag allemaal een boos mailtje sturen naar de mannen van de server. (heb ik ook al gedaan…). Soit, dat is van mijn systeem.

Omdat ik mij de afgelopen dagen niet online kon uitleven, heb ik  werk gemaakt van andere leuke dingen. Zeeeeeer leuke dingen! Zoals een bezoekje aan het team van De Wroeter én een confituur van abrikozen met vlierbloesem. Maar vooraleer uw broek afzakt van dit laatste nieuwe recept, doe ik u onderstaand reisverslag cadeau.

Op bezoek!

Een tijd geleden kreeg ik een uitnodiging van Evy van De Wroeter. Deze organisatie zet mensen aan het werk met een verstandelijk of sociaal handicap, maar met bergen talent of mogelijkheden. En één van die talenten blijkt confituur maken te zijn.

Ik werd met open armen ontvangen, kreeg een fikse rondleiding, werd aan iedereen voorgesteld en zag met hoeveel liefde elk potje gevuld werd. Liefde voor de confituur en liefde voor mekaar, want de begeleiding gebeurt o.a. door een aantal vrijwilligers (knap, knap, knap).

Een fotoverslag!

Stevig onder de indruk van hun team, laat ik u graag even piepen achter de schermen.

Bedankt Evy, Geert, Fabienne, Ivan, Stef, Nadine, Kristien, Arlette, Frank en Steven voor de leuke uurtjes die ik mocht spenderen bij jullie. Ik kom zeker nog eens langs!

3 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.