MADAM CONFITUUR BOEKEN

Recepten online bekijken is super leuk! Maar vaak voelt een boek net ietsjes echter aan. En vandaar geef ik u hier graag een mooie voorzet!
Wilt u uzelf eens trakteren of uw mama, schoonmoeder, wederhelft of de allerliefste juf of meester? Awel, dan heb ik een strak plan! Loop even langs de boekhandel, betere kookwinkel of stuur mij een vrijblijvend mailtje (madam@madamconfituur.com) en ga aan de haal met één van mijn boeken.

 

Uit wat bestaat het assortiment:
Er was eerst een eerste boek: Madam Confituur… ik zeg wel: “er was” want het is er nu niet meer. Totaal uitverkocht. Zelfs een herdruk kon dit niet stoppen. Nu, wacht even met de waterlanders…

 

In 2014 mocht ik mijn tweede boek boven het doopvont houden. Madam Confituur: een perfecte dag neemt u mee op tocht doorheen een dagje boordevol culinaire verrassingen: confituren, likeuren, limonades,… en dit steevast gecombineerd met ander lekkers.

 

 

 

 

 

 

 

 

Na boek 1 en boek 2 had ik precies nog erg veel te vertellen. I confess… ik ben een babbel…  Ik had nog zoveel informatie en nieuwe smaakjes in mijn hoofd dat een derde boek gewoonweg een must werd. In De Confituurbijbel laat ik u meeproeven van 130 confituur-, gelei-, marmelade- en chutneyrecepten.

9789022332429

Hiervoor experimenteer ik met nieuwe spannende smaakcombinaties, groenteconfituren, suikerarme confituren en zelfs met nieuwe technieken om confituur te bereiden. Het resultaat is een p(l)akkend boek van formaat.

 

 

 

26 Reacties

 • Marleen Van der Voort

  Beste,
  Ik zou graag je allereerste boek kopen ( kan hem niet meer bemachtigen bij de standaardboekhandel)
  Kan ik hiervoor nog bij u terecht? Hoeveel kost deze ?

  Alvast bedankt!

  Groetjes,
  Marleen Van der Voort

  • Madam Confituur

   Dag Marleen

   Boek 1 is helemaal uitverkocht, vrees ik. Ik heb gezien dat er nog eentje tweedehands te koop is op bol.com. Maar euh…57.99 euro, vind ik er zelfs over. Het derde boek: De Confituurbijbel is wel nog voorradig.

   Groetjes, Madam Confituur

 • Debbie

  Ik ben niet zot van confituur maar sinds ik ze zelf maak ben ik er helemaal weg van geweldige recepten en heel duidelijk , ik ben echt fan jou boeken !
  Groeten Debbie

 • martine

  Dag madam confituur,

  vorig jaar hadden we lekkere pompoen uit de eigen tuin en massa’s appels uit de tuin van bompa…De diepvries was keivol. Wat was de oplossing? Confituur maken.
  samen met jouw recept confituur van appels en pompoen werd dit de aller lekkerste confituur ooit.
  groetjes uit Dendermonde

 • Sepelie Linda

  Beste, mijn man probeert nu al het 2e jaar gelei van kweepeer te maken . Hij vogt het recept maar ze dikt totaal niet en ziet troebel .Kan u me zeggen waar de fout ligt ?

  Mvg
  Linda

  • Madam Confituur

   Dag Linda,

   Het troebele kan komen omdat u op de geleidoek duwt. Maar dat is eigenlijk geen erg, hé. Het niet stollen kan diverse oorzaken hebben: niet de juiste suiker (1:1 versie), citroensap is een must, te kort koken (begin pas te tellen als de gelei flink kookt) of te lang koken (u kookt dan de pectine kapot).

 • Ann ghyssaert

  Tja hoe zal ik het zeggen.
  Al jaren weerhield ik me van confituur te maken: ik kon me enkel de volgende afschrikwekkende beelden van in mijn jeugd voor ogen houden: je moest een mega koperen ketel hebben, je moest uren zweten in de keuken, zeker en vast een verbrandplek op je handen, knoeien met parrafine, enkel grote hoeveelheden, t moest goedkoop zijn, dus enkel t fruit van t seizoen, op de markt gekocht en dus even zoet met schoonmaken, kans op “hij stijft niet genoeg op” enzovoort.
  Toevallig heb ik vorig jaar jouw boek gekocht voor mijn moeder, maar door erdoor te bladeren kreeg ik grote ogen: t zag er plots helemaal niet meer zo onoverkomelijk uit. De mythe van de suiker: merci!
  Ik ben dus begonnen, wel direct bij de speciallekes: die met kruiden. De resultaten maken mij en mijn familie lekker zot. Vroeger kwam er amper een pot (industrie)confituur op tafel, en nu gaat het lekker met de echte. Ik ben ook zelf gaan experimenteren en dus bij deze moet ik je hartelijk bedanken voor de inspiratie. De vele complimenten die ik ontvang zijn ook een beetje voor jou. Nog veel succes en dankjewel.

 • Ingeborg Peeters

  Dag madam confituur!

  Ik heb ook zo’n ding van Miele en maak al mijn confituren in de stomer. Gemakkelijk en minder afwas!
  Mijn favoriet op dit moment is je tropische vruchtenconfituur met rabarber. Mjam!

  Grtjs,
  Ingeborg

 • everaerd sonia

  Hallo madame confituur,

  Gewoon om je proficiat te wensen met je boek , ik hou namelijk van confituur te maken en omdat wij toch wel enkele fruitsoorten in de tuin staan hebben heb ik je boek gekocht. Je recepten zijn héél lekker , gisteren heb ik nog enkele potjes van de bosbessen met limoncello gemaakt , héérlijk! Het tweede boek van jou ,is dat ook verkrijgbaar bij de standaard boekhandel?
  Ik zou zeggen doe zo voort en maak ons blij met je héérlijke recepten.

  Groetjes
  Sonia Everaerd

 • Deborah

  Dag Madam confituur,

  22 juni is het de doop van ons dochtertje Jade (dan 9 maandjes jong). We geven de doopmeters een gepersonaliseerde boodschappentas cadeau en willen hen graag nog verrassen met een boek van Madam confituur erin. Perfect cadeau, niet? 😉
  Beide meters experimenteren graag en smullen graag confituur. Zouden we het beste je eerste boek bestellen voir hen of beter het tweede?
  Zou je het etg finden om hun boek tw signeren? We zijn er zeker van dat ze dat heel tof zullen vinden.

  Alvast bedankt.

  Mvg,
  Deborah De Raeve

  • Madam Confituur

   Dag Deborah, als ze al wat kaas gegeten hebben van confituur maken (wat een zin, hé) dan zou ik voor boek 2 gaan. Ik zou het super vinden om mijn poot in deze boeken te mogen plaatsen.
   Ik stuur je morgenvoormiddag de nodige gegevens om mijn bankrekening te vrede te houden… 😉

 • De Sutter Marie-Christine

  hallo ik heb confituur maken echt herontdekt vroeger deed ons mama dat en ik dacht dat ik dit nooit zo goed zou kunnen !!Ons moeder kookte die in een koperen pot uren aan een stuken ik op een uurtje .Mijn favoriet abrikozen !
  grtjs

  • Madam Confituur

   Twee boeken plus verzending kosten 43 euro. Normaal zou dit een stukje duurder zijn, maar ik neem een deel van de portkosten voor mijn rekening. Zie het als een volumekorting 😉

 • Vandevoort Mia

  Goede Middag,

  Ik zou graag een gesigneerd exemplaar kopen als cadeautje voor een jarige vriendin. Ik woon in Zonhoven en ik vroeg me af of ik dit ook kan komen halen.

  Ikzelf heb je boek al en ik vroeg me af of de stickertjes achteraan ook op één of andere manier los te koop zijn. Ik gebruik ze op de potjes die ik al regelmatig cadeau gedaan heb en waar ik overigens héél positieve reacties op krijg.

  Groetjes
  Mia Vandevoort

  Groetjes

 • heirweg monique

  Hallo madameke confituur,

  Ben zot van rabarberen en gember in alles eigelijk
  mijn vraag is kan ik conituur maken met die twee?of moet daar dan nog een vrucht aan toegevoegd?

  Groetjes

 • Els D'hoe

  Beste

  Onze kleuterleidster Daisy Moyson verdient JAMJuf te zijn. Een getalenteerde juf, die hele gedreven is: tijd noch moeite spaart, het kind steeds centraal stelt, bereid is graadsklassen te organiseren (2de-3de kleuterklas)…Kort een juf die realiteit binnen de schoolmuren brengt en kleuters buiten de schoolmuren!!!

  Als dat geen goeie reden is… 🙂

  Vriendelijke groeten
  Els

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.