WHAT ABOUT A JAMSESSION?

Beste Madam Confituur,

Zou u het zien zitten om een jamsessie te organiseren met enkele instagram-influencers?

Vriendelijke groeten,

Tiense Suiker.

 

Het mailtje dat ik enkele weken geleden ontving, was uiteraard wel wat langer. Maar de essentie was “Wil je confituur maken met een hoop bekend Instagram-volk”?

Ik gaf zonder veel nadenken mijn “ja-woord” (amaai, dat klinkt serieus) onder de noemer:”Confituur maken en eens modern doen op Instagram, why not”!

Deze jamsessie was wel een specialleke… Zo lag onze “keuken” midden in een mega-aardbeienveld (een hoog juuh-met-de-botten-aan-gehalte dus) en die Instagram-madammen waren niet de minsten… Eén dame had zo maar eventjes 600.000 volgers. (nee, ik heb geen nulleke te veel gezet). Slik!

Voor de +35-ers is heel dat influence-gebeuren misschien wat vreemd. Ik beken; ik rol ook soms met mijn ogen. Zelfs toen die dames arriveerden en hun smartphones bovenhaalden, was ik niet onmiddellijk overtuigd.

Tot ik het resultaat zag… Damn! Hoe leuk en tof werd mijn jamsessie gebracht op hun Instagram-pagina en in hun verhalen. Confituur maken kreeg plots een nieuwe dimensie. Nen eyeopener noemen ze dat!

 

Dus een dikke dank u wel aan al die invloedrijke madammen! (Aurélie Vandaelen, Laurence Bemelmans, Dorien Reynaert (ja, die van de Buurtpolitie), Virginie Philippot, Zoë Van GastelDeborah GebruersEva Tuytelaers en Elisa Guarraci) Het was een gezellige jamsessie. De onderstaande beelden bewijzen dat helemaal!

 

 

 

Lees zeker ook dit...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.