SPITS UW OREN: MADAM CONFITUUR BESTAAT 5 JAAR

Het lijkt alsof het gisteren was dat ik met deze blog begon. Bij de start verwachtte ik er eigenlijk niet veel van…

Het was eerder een klein folieke om mijn confituurbrouwsels een forum te geven. Maar zoals u hieronder ziet… het kan soms uit de hand gelopen…

madamconfituur

 

Nu, vijf jaar later, staat mijn mond nog steeds wagenwijd open van verbazing als ik bekijk welk moois mijn pad kruiste. En u behoort tot “al dat moois” 😉

Want in vijf jaar tijd heb ik enorm veel leuke mensen ontmoet. Online, tijdens demo’s, bij events, etc.

Ik vind het dan ook hoog tijd om onze “relatie” (dat klinkt close, hé) eens stevig te vieren. En hoe gaan we dit aanpakken?

Awel, ik neem u graag mee achter de schermen en laat u neuzen in enkele speciale momenten van Madam Confituur. Daarnaast zet ik u graag in de bloemetjes op een aantal leuke manieren. Ja, er zal iets te krijgen vallen. 🙂

Het startschot geef ik nu donderdag 24 november. Komt u ook?

 

Dikke kus,

Katrien

Madam Confituur

 

12 thoughts on “SPITS UW OREN: MADAM CONFITUUR BESTAAT 5 JAAR

  1. Gefeliciteerd! Ook ik hoop op nog vele jaren. Ik ben nog maar een beginner als het op jam aankomt, maar als ik je boek lees dat ik onlangs voor mijn verjaardag heb gekregen van mijn zoon (met de opmerking: daar heb ik tenminste ook wat aan, want ik krijg al dat lekkers te eten), lijkt het allemaal zo makkelijk (nou ja, het meeste dan), dat ik graag in de keuken aan de slag ga 🙂

  2. Dikke proficiat. Inderdaad Time flies when you’re having fun.
    Blij dat ik ook deel mocht uit maken van je confituurverhaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.