EEN TIP VOOR MOEDERDAG

8 mei is het zover… la mama krijgt weer alle aandacht die ze verdient! En naar jaarlijkse gewoonte hoort daar ook een cadeautje bij.

Ik heb ooit al eens een paar klompen, een overal, een aquarium en andere rariteiten gekregen… laten we zeggen dat ik niet met Mister Choco getrouwd ben om zijn cadeaukeuze. Hij gaat nu wellicht zeggen dat ik al even erg ben… en de mens heeft overschot van gelijk… dat knalgroene, hypermoderne wijnrek was duidelijk een miskoop.

Om u te behoeden voor dergelijke erreurkes en mijn geldzak te spijzen (Madam Confituur moet ook eten), stel ik het volgende voor… u koopt toch gewoon De Confituurbijbel

Hoe geraakt u daar nu aan?

  • U koopt deze bijbel in de boekenwinkel, betere kookwinkel, de supermarkt, online,…

Voor een gesigneerd exemplaar heeft u volgende opties:

  • Ofwel komt u op 6 of 7 mei langs bij Cook & Serve in Aalst (telkens van 14u tot 17u). Naar aanleiding van de opening van deze bangelijke winkel mag ik er de confituurgeur verspreiden en mijn boeken signeren.
  • Ofwel komt u op 8 mei naar Diest. Ik stroop daar van 14u tot 16u mijn mouwen op tijdens “De dag van de Aardbei” (Begijnhof Diest). Ga wel eerst even met het feestvarken een ontbijtje/brunchke doen. Want zolang wachten op ne cadeau dat zorgt voor de nodige spanning in huis.
  • Ofwel stuurt u mij nu vliegensvlug een mailtje op madam[at]madamconfituur.com. Al even vlug stuur ik u een mailtje terug met de volgende stappen die we gaan ondernemen. Het boek + verzending zal op 30 euro komen (ah ja: 25 + 5= 30). Ik verstuur maandag ten laatste de boeken voor moederdag om zeker te zijn dat u het presentje tijdig ontvangt. (voor België – voor Nederland moet ik het nog uitzoeken)
  • Voor de Limburgers of mensen die eens naar Bokrijk afzakken: u kan altijd passeren om een boek bij mij aan huis op te pikken. Nu, ik ga hiervoor wel een vast moment prikken. Anders moet ik constant ne goede indruk nalaten (lees: het kot opruimen…) Wat denkt u van 5 mei tussen 10u en 12u? Stuur ook even een mailtje op madam[at]madamconfituur.com om uw bezoek aan te kondigen.

 

 

De Confituurbijbel

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.