IN DE PERS

Ondertussen heeft deze madam toch een paar keer de pers gehaald. U mag hier even meepiepen… en nee, niet lachen met mijn optreden op tv.

 

05/2012 – Madam Confituur in Sjiek (Weekendbijlage Het Belang van Limburg)

08/06/2012 – StudioTVL mét een jarige Urbanus

07/2012 – Madam Confituur in De Zonhovenaar

05/2013 – Madam Confituur op TVL

05/2013 – Madam Confituur in de Sjiek

05/2013 – Madam Confituur bij TV OOST (deel 1)

05/2013 – Madam Confituur bij TV OOST (deel 2)

05/2013 – Madam Confituur bij TV OOST (deel 3)

3/10/2014 – Made in Limburg

14/11/2014 – Madam Confituur bij Radio 2 Antwerpen

 

4 thoughts on “IN DE PERS

 1. in het najaar hangen er pruimen aan onze fruitbomen, heb je daar receptjes voor? En moerbeien, een vergeten soort weliswaar maar overheerlijk!
  Dank zij Knack heb ik jouw site ontdekt, proficiat! De rabarber met passievrucht en -jenever heb ik reeds uitgeprobeerd, overheerlijk!!!!

 2. Hallo,

  met heel veel plezier, interesse… heb ik je website doorgenomen. Ben er op terecht gekomen omdat ik op zoek was naar receptjes voor confituur…. iets wat ik nog nooit in mijn leven gemaakt heb 🙂 maar zo graag zou willen opstarten omdat ik samen met onze jongvolwassenen met autisme deze activiteit op regelmatige basis wens te doen in de toekomst. (zeker omdat we volgend voorjaar een bessentuin, kruidentuin, … gaan aanleggen op ons bedrijf.
  Maar nu komt mijn vraag : zou jij als ‘expert’ ons op weg willen helpen ? Ik stel voor om een workshop ‘confituur maken’ bij ons op de zorghoeve met onze jongvolwassenen waarbij we én leren hoe én ons voorzien van potjes met confituur om te verkopen tijdens onze eerste editie ‘Herfsthappening’ op onze zorghoeve. We willen je uiteraard vergoeden hiervoor …
  Zou je onze vraag misschien eens willen overwegen ?
  Alvast bedankt !

  Mvg
  Jeanine

  1. Dag Jeanine,
   Bedankt voor uw mailtje. Ik zou u zeker willen helpen om dit op te zetten. Wat stelt u naar data concreet voor? En om hoeveel jongeren gaat het?
   Momenteel zit ik er nogal druk in, maar ik maak graag tijd voor dit initiatief. Het is toch de bedoeling van jongeren het confituur maken aan te leren, zodat zij producten kunnen verkopen op jullie herfsthappening, klopt?
   Laat maar iets terug weten.

   Groetjes,
   Madam Confituur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.