5 JAAR MADAM CONFITUUR – WIN MADAM CONFITUUR

Kom, kom… laat die wenkbrauwen eens vlug zakken. En dat bedenkelijke blikje mag u vervangen door een big smile.

Want op deze voorlaatste dag van mijn vijf-dagen-feest, wil ik één van mijn lezers plezieren met… een workshop voor 6 personen. (Ik denk bijvoorbeeld aan een kliekje collega’s, de buren, de juffen van een basisschool,…).

Ik heb de voorbije jaren heel het land doorkruist met mijne parlé over confituur maken. Waar ik ook terecht kwam, ik mocht altijd genieten van enthousiaste en spontane mensen. En daarom vond ik dat een free workshop in dit verhaal niet mocht ontbreken.

 

workshopLeuk weetje: Waar zit het strafste jamvolk? Awel, dan is er maar één goed antwoord: Zandhoven/Pulderbos.

Vijf dinsdagavonden was ik daar te gast om de dames van Markant (55 stuks alstemblieft) op te leiden tot confituurguru’s. Materne, Effi en konsoorten, ik denk dat u zich aan concurrentie mag verwachten.

 

 

 

 

 

 

 

Hoe gaan we te werk voor deze gratis workshop?

  • Plaats onder dit bericht een reactie met waarom u deze workshop wilt winnen. (deze reactie plaatst u dus op deze blog)
  • Like het bericht op facebook en tag 2 mensen die deze workshop kunnen meevolgen als reactie op het facebookbericht. (dit doet u dus op facebook)

Deze wedstrijd loopt van dinsdag 29/11/2016 tot en met zaterdag 3/12/2016 21u. Op maandag 5/12/2016 maak ik de winnaar bekend. DEZE ACTIE IS AFGELOPEN.

Valerie Van Lokeren, u bent de gelukkige. PROFICIAT!

U zorgt voor de locatie (zaaltje of uw keuken), ik zorg voor het materiaal en het fruit. Benieuwd waar ik terecht kom…

 

39 thoughts on “5 JAAR MADAM CONFITUUR – WIN MADAM CONFITUUR

 1. Ik maak deel uit van de “cavagirls” – een bende knotsgekke vrouwen van diverse leeftijden, die euh… graag cava drinken en cavakletsen houden in de plaats van koffiekletsen – en heb dus als enigste confituur ooit de cava-witte druivengelei geprobeerd (zeer lekker!). Met een kast vol confituurpotjes en een boek vol Madam Confituur-inspiratie op het rek is dus die kleine figuurlijke stamp onder mijn/onze *** nodig om mij/ons terug aan de confituur te zetten. Een workshop met een glaasje cava in de hand dus 😉
  Ik zorg voor de keuken, het volk én de cava! Nu nog iemand vinden voor de workshop 😉

  (P.S. gefeliciteerd met je 5 jaar, op naar de volgende 55!!! Ook nog even meegeven dat het in deze donkere tijden leuk is om je pagina te openen en steeds een glimlach te krijgen om de dag vrolijk in te duikelen)

 2. Hoihoi
  Ik zou graag een workshop met jou willen winnen. Dat lijkt mij echt JAMMIE 🙂
  al die tips, recepten en madame confituren hier in real life, wauwie!
  En dat dan allemaal in mijn
  Looker’s Kokk’n. !!!!

 3. Ik heb onlangs zelf eens geprobeerd confituur te maken en deze wad al lekkerder dan de winkelpotjes. Dus jz, ik zou het heel leuk vinden meer te leren en te experimenteren … welkom voor de workshop!

 4. Mijn potjes staan al klaar om gevuld te worden met lekkers, mijn boterhammetjes roepen om een smeer spijs, mijn lijf is klaar om eens iets nieuws te proberen! Oh, ik ben zo klaar voor een workshop. En ja hoor, volk genog om mee te smosjes 😊

 5. Ik trek in de keuken goed mijn plan maar heb me nog nooit aan confituur gewaagd 🙄. Zo’n workshop zie ik dus echt wel zitten 😉

 6. Beste,

  Ik heb een klein Bakkerietje in moorsele waar ik potjes confituur van uw recepten verkoop. Veel klanten van mij zijn ook fan van u daarom zou het echtwel leuk zijn om bij ons en met mijn klanten eens samen confituur te maken.
  Ohhhhh ik kijk daar zo naar uit!!!
  Een speciaal receptje die ’t Bakkerietje noemt misschien??? Hihi

  Nathalie

 7. Kort en krachtig: Ik wil winnen!!!! Zo’n grote fan van mijn moestuin, van fruit en groentjes, van confituur maken, van zaken inmaken en opleggen en van jou!! Confituur met je maken met twee vrienden staat op mijn vroegtijdig kerstlijstje! 🙂

 8. Allerliefste madam confituur,

  sinds ik jou eerst boek aanschafte komt er bij ons geen gekochte confituur meer in huis 🙂 Ook uw tweede boek zorgde al voor enorme inspiratie en zette mij aan om zelf ook nieuwe (en soms ongewone, maar overheerlijke) smaakcombinaties te zorgen!
  Het allerleukste aan het confituur maken vind ik het uitdelen en andere mensen laten mee genieten van die lekkere smaken 🙂
  Daarom zou het fantastisch zijn om een even enthousiaste confituur madam eens in het echt aan het werk te zien 😉

 9. Mijn mama is voor mij al jaren de confituur expert. Het te veel aan oogst deelt ze altijd uit en in ruil krijgt ze een potje confituur of gelei in de plaats. Ook ruilen we vaak met anderen, want smaken verschillen.
  Ik heb 2 toppertjes van collega’s Ilse & Sarah die ook de zoete liefde te pakken hebben voor confituur en met hen zou ik graag de workshop volgen. Alle tips, trics en nieuwe invloeden zijn zeeeeeer welkom. 😊

 10. Wij gaan jaarlijks op familieweekend naar de Ardennen en nemen onze zelfgemaakte confituurtjes mee.
  We maken er steeds een “confituurproeven” van aan de ontbijttafel. En we hebben een heuse confituurexpert in de familie. Een workshop zou welkom zijn om nog meer tips en tricks te leren 🙂

 11. Wel zusjes… Annemie Desmedt​​ en Katrin Desmedt​​, schoonzussen en nog paar vriendinnen…. Oei… Gaan er al teveel zijn 😉 mmmmmm ik ruik de geur al van verse confituur of iets anders lekkers uit je boeken 😉

 12. Katrien,
  ik lees al een hele tijd heel graag je blogs, en zoek regelmatig inspiratie voor nieuwe combinaties – die jij dan al vakkundig uitgeprobeerd hebt; ook je ‘tips’ allerlei zijn van onschatbare waarde. Ik mocht met mijn verjaardag je meest recente boek cadeau krijgen — en daar heb ik al veel uren plezier aan gehad ! En daarmee ook anderen : die mogen dan proeven van al dat lekkers; ik deel graag uit, en met zoveel positieve reacties groeit de ‘goesting’ om te maken en te delen !
  Ik heb een aantal heel fijne, lieve, toffe, attente, ..collega’s en vriendinnen : allemaal stuk voor stuk straffe madammen ! het zal heel moeilijk worden er 5 te kiezen …
  Liza

 13. Het zou super zijn om hier eens een workshop samen met jou te houden. Ik woon in Mont-Houffalize, en kan nooit naar een workshop of meeting komen aangezien ik samen met mijn men Chambres d’Hôtes uitbaat, en wij overdag ook nog gaan werken tussendoor. Wel doen wij tussendoor ook arangement-weekends hier hoor. We hebben jaarlijks een wijndegustatie, hebben al enkele keren een cursus pralines maken gedaan. Ook ben ik aan het uitzoeken of er een publiek is om een thee proeverij mee te doen met een thee-sommelier…Een workshop confituur maken zou zeker in onze agenda passen! Ik ga je actie meteen delen en 2 personen taggen… Op goed geluk!

 14. Whoohoow, dat zou nu toch hét perfecte kerstkadootje zijn voor mijn ventje! Superfan van madam confituur! We maakten er enkele als geboortegeschenk van ons Kato. En mijn mama zou misschien éindelijk eens geloven dat confituur écht geen uur moet staan brubbelen!!!

 15. sinds ik jouw blog lees, maak ik af en toe confituur van jouw recepten.
  sindsdien eet zelfs mijn oudste dochter confituur!
  een workshop is altijd mooi meegenomen om meer te leren en nog meer inzicht te krijgen in een aantal processen!
  een heel mooie actie hoor!
  liefs

 16. Ik was een tijdje verantwoordelijk voor de kookwebsite van een zelfpluktuin, en soms inspireerde ik me op “andere combinaties” die ik bij Madame Confituur vond om het overaanbod van bepaalde ingrediënten in te verwerken. Zo kreeg ik de smaak te pakken, maar ik kan nog heel veel leren…
  Ik kan wel een groepje amateurs samenbrengen voor een workshop, dat zou super zijn.

 17. Best Madam Confituur

  Maak altijd zelf confituur maar altijd wel de traditionele smaken , met een work-shop zou ik daar eens kunnen va, afstappen en nog veel lekkere smaken kunnen ontdekken.

  groetjes Dominique.

 18. In de Koekedoze te Heule maakt Nele Vandenabeele veel gebruik van lekkere confituurkes. Een confituur van mezelf of mama beland steevast in een taartje!! Al kunnen we nog veel bijleren, en misschien wel bij Madam Confituur!!

 19. Als ik zou winnen, dan zou ik de workshop delen met de mensen waar ik het meeste van hou. Mijn mama, mijn zus, mijn allerbeste vriendin, mijn zoontje, en mijn nichtje(s). Allemaal verzot op confituur, en allemaal leren we graag wat bij, of we nu jong of oud zijn. 1 grote familie rond een workshoptafel. Het zou gewoonweg super formitastisch zijn.

 20. Awel, ik heb nog nóóit zelf confituur gemaakt, maar die receptjes van u zien er altijd zooooo lekker uit… het zou wel straf zijn als je mijn 2 linkerhanden op keukenvlak zou kunnen veranderen in rechterhanden!

 21. Een workshop zou geweldig zijn! Eens een keertje iets dat mag in plaats van altijd dat moeten! En dan met leuke mensen rond je! Dat zou iets zijn om naar uit te kijken!

 22. Zoo gaaf! Ik volg je al een tijdje en wil 2 vriendinnen Dorien in ’t Zand en Mylene Beckers- Bremmers ook aansteken met dit virus! Het lijkt me geweldig om samen met hen een workshop te mogen volgen.

 23. Beste Madam,

  Ik volg u al een hele tijd en hoe cool zou het zijn om u in mijn keuken te ontvangen!!! Samen met een paar van mijn meest dichtste.. vriendinnen en superzusje zou zo een verzetje super zijn…
  Lukt het niet dat was het al plezant om mee te doen!!

  Groetjes vanwege je naamgenootje
  Katrien

  1. Katrienen zijn er nooit genoeg op deze wereld, hé… 🙂
   Vergeet niet te taggen, please. Want ik zie dat dit nog niet zo vlotjes loopt. 🙂

 24. Ik maak zelf veel confituur, en heb je kookbijbel, en hoor van vriendinnen, dat zou ik ook willen kunnen, dus kunnen ze het met die workshop bij mijkomen leren!
  Allen bij mij rond de tafel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.