5 JAAR MADAM CONFITUUR – WIN EEN SIXPACK CONFITUURPOTJES

Ongeveer 3 jaar geleden hakte ik een knoopje door… Ik vond dat het tijd was  voor een nieuwe en leuke lijn aan confituurpotjes. Dat knoopje was zeker niet in één, twee, drie gehakt. Een jaar lang piekerde ik erover.

Dat lijkt misschien onnozel, maar ik zweer u als ze plots 100.000 dekseltjes bij u droppen, dan… tja… Ik weet niet of hier iemand naar de Callboys gekeken heeft, awel… dat waren “maar” drie paletten, hé. En die mannen begonnen toch ook al stevig te zweten.

 

Confituurpotjes

 

De eerste sixpacks werden verkocht in Limburg… (zeg, nu nog eens dat ze daar achterlopen). En van hieruit kreeg alles een nationaal staartje want plots kreeg ik de aankoopster van Delhaize aan de lijn.

Altijd heel leuk als u net op dat moment op de autostrade rijdt met de klein mannen op de achterbank. Terwijl ne mens dan heel hard probeert op te letten, zijn zij een zoveelste oorlog aan het uitvechten. Grrrr…

Soit, de rest van het verhaal moet ik u niet uitleggen, hé. Want ondertussen vindt u mijn sixpacks doorheen heel het land bij ongelooflijk veel leuke winkels.

Maar voor zij die hun slag nog niet hebben kunnen slaan, doe ik vandaag een geste! Om de maandagochtend een beetje meer sparkle te geven…

 

Madam Confituur potjes

 

Ik geef 4 sixpacks weg. Hoe gaan we te werk?

  1. Like Madam Confituur op Facebook
  2. Like het bericht over deze actie op Facebook
  3. Deel dit bericht op Facebook 

Deze wedstrijd loopt t.e.m. woensdag 30/11 – 21u. Donderdag 1/12/2016 maak ik de 4 winnaars bekend. DEZE ACTIE IS AFGELOPEN. De winnaars zijn: Ann Brosius, Liesbeth Seyns, Mieke Eggermont, Peggy Christiaens.

GOOD LUCK!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.