5 JAAR MADAM CONFITUUR – WIN EEN MARELLA GLITTER WATERKAN VAN BRITA

Als blogger word ik vaak uitgenodigd op diverse evenementen. Ik ga daar heel eerlijk gezegd zelden naar toe.

Pas op, daar zitten echt heel leuke zaken bij: van workshops tot productlanceringen, boekvoorstellingen tot zelfs de opening van een nieuwe place-to-be voor dertigers en veertigers (halleluja, er wordt terug aan ons gedacht).

Met drie kinderen en een man (lees dus vier kinderen), die allen overlopen van de hobby’s, kus ik elke avond mijn zetel wel een stuk of dertig keer. Ik neem aan dat er een heleboel lezers zijn die nu een keer zuchten, knikken en dus begrijpen wat ik bedoel.

Maar Brita (u kent deze firma vast van hun waterfilterkannen) had een geweldig idee… Zij nodigden een aantal bloggers uit voor een LUNCH.

Yes, yes, yes, geen gedoe in de avond, maar heerlijk op mijn gemak met mijn voeten onder tafel. Ik moet er wel bij vertellen dat de term lunch d’r zwaar naast zat. Het was een diner om u tegen te zeggen gefabriceerd door niemand minder dan Wout Bru. Top gedaan, mister Bru.

De reden van deze “lunch” was de verjaardag van Brita.

Ik mag dit jaar 5 kaarsjes uitblazen; zij mogen terugblikken op een mooie 50 jaar. Simpelweg 5 met een nulleke erachter, maar in realiteit is dat een serieus straffe prestatie. En om deze verjaardag in the spotlights te zetten, ontwierpen ze er een limited edition reeks voor…

 

Marella glitter kannen

Tijdens deze “lunch” ontstond het idee om onze verjaardag samen te vieren met een actie…

En nu spitst u dus beter de oren… Want ik mag maar liefst vijf (5!) mooie Marella Glitter kannen weggeven met telkens 2 filterpatronen. Wrijf maar eens serieus in uw ogen, want deze kannen zijn gewoonweg so nice! Ze bestaan in zwart glitter, goud glitter en zilver glitter. Wint u één van deze kannen, dan mag u gewoon helemaal zelf beslissen welk kleurtje u ontvangt.

Wie doet er mee? Meer weten over deze actie, kijk dan snel even op mijn facebookpagina of op mijn instagrampagina. Deze wedstrijd loopt van woensdag 30/11/2016 tot en met 4/12/2016 om 21u. De winnaars worden op maandag 5/12/2016 bekend gemaakt. Veel succes!!!  DEZE ACTIE IS AFGELOPEN.

De winnaars zijn: Tinne Van Looy, Christel Jansen Roman-tiek Brecht, Bart Hoebeeck, Sandra Michaelmaxim en Inge Huybrechts. Dikke hoera!!!

 

5 thoughts on “5 JAAR MADAM CONFITUUR – WIN EEN MARELLA GLITTER WATERKAN VAN BRITA

  1. Wauw, wat mooi zeg, zo’n limited edition! En wat een leuk idee zo van die verjaardagen! Elke verjaardag is een mijlpaal hoor en elk jaar weer een cadeautje…. Niet iedereen mag zich gelukkig prijzen met weer een jaartje erbij, daarom ben ik elke keer weer dankbaar! Reden genoeg om mee te dingen naar zo’n leuk cadeautje! 🙂

  2. Ik wil erg graag meedoen. Hier in Heerlen hebben we heel erg hard water. Dus zou erg handig zijn. De zilver of de zwarte geweldig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.